Ваш Персонализиран
Ѕвездограф

Од вашиот личен магичен момент.

креирај ѕвездограф

Што е тоа Ѕвездограф?

Ѕвездографи се ѕвездени карти кои ја прикажуваат местоположбата на ѕвездите во одредено време и место со прекрасен модерен дизајн.

Секој има незаборавни моменти во својот живот. Вашиот прв бакнеж, времето кога ја запознавте вашата поубава половина или раѓањето на вашето дете.

Без разлика каков вид на настан ви го има променето животот засекогаш, Ѕвездографите му даваат на вашето сеќавање многу уникатна и лична слика.

Кој е вашиот најзначаен настан?

КРЕИРАЈ ЅВЕЗДОГРАФ

Процес на изработка

Создадовме едноставен систем за да креирате своја сопствена мапа со ѕвезди. Функционира на десктоп и мобилен телефон.

Ваш Модел

Изберете класичен, ѕвездограф со фотографија или ѕвездограф со позадина. Изборот е Ваш.

Ваш Момент

Внесете го вашиот среќен момент и локација.
Нашиот автоматизиран систем ќе ја пресмета положбата на ѕвездите во дадениот момент и локација.

Ваш Дизајн

Изберете го вашиот омилен дизајн и  боја. Додајте додатни елементи како што се мрежа, соѕвездија, месечина и многу други.

Продукт со врвни квалитети

Премиум печатење

Ѕвездографите се испечатени на висококвалитетна хартија (+240 gsm).

Метода на фино печатење, мастило отпорно на УВ зраци и светлина.

Високо-квалитетни рамки

Нашите рамки се изработени од издржлив материјал и доаѓаат во две бои, црна и бела.

Лесни се за закачување на било кое место. 

Широк избор на дизајни

Изберете го вашиот омилен дизајн и боја.

Додадете елементи како соѕвездија, имиња на соѕвездија, положба на месечината, мрежа и многу други. 

спакувано и спремно за изненадување!

Ѕвездографите ги добивате веќе спакувани во украсна хартија, спремни за да ги издрадувате вашите најмили.

Featured products

Shop our best sellers

How it works

4 Steps To Set Up Your Glasses

1

Browse our selection of designer glasses and choose your favorite frame

2

Add your prescription and we will recommend the best lenses for you

3

Select the lens brand and thickness, then add the desired treatments

4

Order your glasses and enjoy full aftercare both in-store and online

Lenses description

Lenses description

Blue light lenses

Designed to reduce blue light exposure from natural and digital sources while reducing eye fatigue. Available in prescription and non-prescription glasses.

Shop Blue Light Lenses
Featured Collections

Shop By Collections

Shop Men

Shop Women

Shop KID

Testimonials

What our customers say

Rio Hunter

Alaska

Great price, great quality, and great customer service. I have two pairs, and because of my recommendation, my girlfriend also has a pair, and all of my glasses-wearing siblings have a pair. Keep up the great work, Glasia team!

Daniyal Bell

Alaska

I’ve worn glasses my whole life, and they're now a very important accessory to me. So, being able to buy good quality and affordable glasses to switch up my look is SO important to me. Can't believe I waited this long to try them. So happy!

Hannah Rhodes

Alaska

My glasses arrived very quickly and are of great quality. The price was very affordable, even for me (and I have a very severe prescription). I love that you can just upload a picture of your prescription and they will help you with the rest. Awesome!

FAQ

Frequently asked questions

Free shipping

Enjoy free shipping on all US orders, no minimum required.

100% money back

Free returns within the first 30 days after purchasing.

FSA/HSA eligible

We accept FSA/HSA dollars. Use your funds before they expire.

Free adjustment

Free fitting and adjustment, available in all of our stores.

Контактирајте не: